Gebak
Klik hier om online te bestellen »
Amandel petit fours
Amandelkoekjes in zes smaken, o.a. advocaat, kirsch en mokka.
Appelpunt
Gemaakt van verse appels en rozijnen. Fris van smaak.
Appelspecialité
Vulling van appel en abrikozen en een laagje vanilleschuim en afgemaakt met slagroom en krokante amandelen.
Bananensoes
Soes gevuld met Zwitserse room, verse banaan en slagroom.
Mini bosvruchtenslofje
Slofje met frisse bosvruchtenbavaroise en voorzien van bosvruchten.
Cake petit fours
Klein gebakje, in 3 heerlijke smaken, overgoten met chocolade en feestelijk gedecoreerd.
Chipolata punt
Gevuld met Zwitserse room, vruchtjes en bitterkoekjes met een dun laagje marsepein en fondant.
Hazelino
Hazelnootschuimgebakje gevuld met hazelnootcremè.
Hazelnoot punt
Schuimgebakje gevuld met hazelnootcrème en slagroom.
Marsepein rondje
Gevuld met Zwiterse room en Cointreau en omkleed met marsepein.
Mokkapunt
Gevuld met moccacrème en zwitserse room.
Moorkop
Soes gevuld met slagroom en overgoten met canache.
Slagroompunt
Gevuld met een dun laagje zelfgemaakte frambozen jam en slagroomvulling.
Bavaroisepunt
Afhankelijk van het seizoen.
Truffelpunt
Chocoladepunt met pure chocolade-Zwitserseroomvulling met een vleugje Amaretto.